cyclingfreakInverted

SeierFitness inverted

SantaCruzBlackPromo

Klubbens træning

Træningen er grundstammen i klubbens aktiviteter. Det er her, vi opbygger vores form, men ligeså vigtigt den sociale relation til andre klubmedlemmer. Det kan være afgørende i et løb, at nogle vil bruge tid på at række dig flasker eller hjælpe med andre ting, så du kan fokusere fuldt ud på løbet. Det er også vigtigt, at dine klubkammerater kan hjælpe dig i periode med svigtende motivation. Det er altid nemmere at få trænet, hvis man har en aftale om træning med 5 klubkammerater end at tage sig sammen til at træne alene.

De officielle træningstidspunkter er tirsdag og torsdag kl. 18 og søndag kl. 10. Derudover kører børnene kl. 17.30 om onsdagen, og i sommerperioden kører der et hyggehold om onsdagen kl. 18. Udover dette aftales der også individuelle træningstidspunkter imellem klubbens medlemmer.

Vores træning foregår hovedsageligt i Marselis og Fløjstrup skovene syd for Aarhus. Vi starter træningen fra vores klubhus Observatoriestien 1 A. Klubhuset er en del af en række bygninger ejet af Aarhus 1900. Vi deler det med med Aarhus 1900 Tri. I Aarhus MTB arbejder vi på at finde vores eget klubhus, som ligger lidt bedre i forhold til skoven.

Vores træing foregår på forskellige hold. Du kan læse mere om de forskellige hold i menupunktet Træning -> Holdbeskrivelser.

Klubfordele

Der er mange fordele ved at være medlem af Aarhus MTB. Udover det sociale er der klubture til ind- og udland, fælles kørsel til løb, kvalitetsklubtøj til fordelagtige priser, klubaftener, rabatter hos vores sponsorer, individuelle og fælles træningsprogrammer, tekniktræning og meget andet.

Indmeldelse

Du må gerne prøve at køre med os 3-4 gange, før du melder dig ind. Så har du en mulighed for at se om det at køre i klub er noget for dig. Du kan melde dig ind ved at vælge menupunktet Shop. Melder du dig ind, så gælder dit medlemsskab 1 år frem. Du vil herefter få en mail om, at det er tid at forny dit medlemsskab.

Hvis du gerne vil have en prøvetur, og du betragter dig selv som motionist, er det bedst at tage med os på en søndagstur, hvor der oftes køres turkørsel på Marselissporet. Her har vi bedst tid til at snakke med dig om klubben, så du kan få svar på de spørgmål, du måtte have.

Hvis du er typen, der tager til løb og gerne vil forbedre dig med intervaltræning, så er det bedst at prøve en tur tirsdag eller torsdag. Kom gerne 10-15 minutter før træningsstart, så du har tid til at snakke med en træner inden afgang.

Arrangementer

27jun
Teknik kursus begynder
tirsdag kl.18:00 - 21:00
02jul
Saalbach 2017
søndag kl.15:00 - søndag kl. 12:00
09jul
Livigno 2017
søndag kl.08:00 - søndag kl. 00:00
08aug
Første Motionstræning efter ferien
tirsdag kl.18:00 - 20:00
19aug
12 timers i jylland
lørdag kl.08:00 - 20:00

Login

Gå til toppen