Vi opfordrer alle vores medlemmer til at anvende klubtøjet til både træning, konkurrencer og motionsløb, så klubben og vores sponsorer får størst mulig eksponering. For husk, at det er dem, der gør det muligt for os at drive klubben og vores mange tiltag :-)
801300001

Klubtøjet leveres og produceres af Trimtex der har mange års erfaring med udvikling af cykeltøj og som kan levere klubtøj i høj kvalitet til yderst rimelige priser.
Du kan købe klubtøj hos klubbens sponsor og samarbejdspartner, Cyclingfreak.dk som i størst muligt omfang vil have klubtøj på lager. Du kan finde klubtøjet og se lagerstatus på https://www.cyclingfreak.dk/aarhus-mtb-klubtoej/
Vintertøj og andre special produkter er ikke lagervare, men der arrangeres bestillingsrunder ca. tre gange om året.

Bemærk at klubtøj ikke sendes og at du skal afhente hos Cyclingfreak.dk, Gunner Clausens Vej 17E, 8260 Viby
Ved afhentning af bestilt klubtøj skal du fremvise dit medlemskort, som du får udstedt når du melder dig ind i klubben og betaler kontingent.

Alle spørgsmål vedr. klubtøj bedes rettes til Jesper hos Cyclingfreak.

19aug
12 timers i jylland