I Aarhus MTB vil vi gerne være til stede på nettet og skrive om alle de gode ting, som kommer til at foregå i klubben. Vi kommer primært til at bruge en Facebook side, en Facebook gruppe og vores web-side i denne kommunikation.

PR og kommunikationsudvalget har til formål at løse klubbens behov for kommunikation og formidling af nyheder vedrørende løb, aktiviteter og arrangementer via klubbens hjemmeside, facebook, flyers, annoncer, indlæg m.m.

PR og kommunikationsudvalget arbejder målrettet efter at skaffe attraktive rabatter til medlemmer, forbedre klubbens økonomiske indtægtsgrundlag gennem effektiv og synligt sponsorarbejde og vigtigst af alt; øge medlemstilgangen.

Medlemmer af Kommunikationsudvalget vil have særlig brug for følgende kompetencer:

• Kommunikation og formidling
  • Indblik i pressens arbejdsvilkår
  • Indblik i medlemmernes behov for information
  • Flair for udarbejdelse af tekster og artikler
  • Flair for foto og video
  • Udarbejdelse af en klar og enkel kommunikations strategi
  • Udarbejdelse af en klar og enkel PR og sponsor strategi
  • Sikre at klubbens kommunikationsstrategi føres ud i praksis og evalueres
  • Udarbejde skabeloner til annonce og pressemeddelelse
  • Ekstern presse- og PR-arbejde i forbindelse med sportslige og sociale arrangementer
  • Intern presse- og PR-arbejde i forbindelse med sportslige og sociale arrangementer samt information og kommunikation til klubbens medlemmer om bl.a. træningsplaner, træningslejre etc. via klubbens hjemmeside.
  • Overordnet ansvar for drift og design af klubbens hjemmeside, herunder fornyelse af domæne.
  • Samarbejde med løbs- og eliteudvalg vedrørende sponsorprospekter.
Mødefrekvens

6 gange årligt af 2-3 timer.

Artikler fra Sponsorudvalget

Formand Sponsorudvalg