Når du har skrevet en artikel, skal du vælge en kategori til din artikel. Kategorien sættes på under fanen "Publicering".

CategoryList

Alle artikler med kategorien nyheder eller en underkategori under nyheder bliver vist på forsiden.

Nyheder

Du skal vælge hovedkategorien "Nyheder", hvis din artikel er en flygtig nyhed, som kun behøver at blive vist på forsiden af web-siden i en periode. Det kan f.eks. være en påmindelse til medlemmerne i Aarhus MTB om, at sidste frist for tilmelding til et arrangement snart overskrides.

Underkategori hold

Hvis du vælger en underkategori indenfor hold, f.eks. "Motion", så vil din artikel både blive vist på forsiden, men den vil også samtidigt blive gemt på holdets side. Du kan gå til holdets side via menupunktet "Træning", eller du kan klikke på artiklens kategori på forsiden, hvis du vil se andre artikler, der vedrører motionsholdet.

Underkategori udvalg

Hvis du vælger en underkategori indenfor udvalg, f.eks. "Sporudvalg", så vil din artikel både blive vist på forsiden, men den vil også samtidigt blive gemt på udvalgets side. Du kan gå til udvalgets side via menupunktet "Om klubben", eller du kan klikke på artiklens kategori på forsiden, hvis du vil se andre artikler, der er skrevet af sporudvalget.

Statisk indhold

Statisk indhold bliver ikke vist på forsiden, men er tiltænkt som beskrivelser, som f.eks. klubbens dopingpolitik, som ikke ændrer sig løbende, og som har sit eget menupunkt på web-siden. Du skal kontakte en af web-sidens administratorer, hvis du vil publicere statisk indhold.

Denne kategori anvendes til vejledninger om brug af web-siden.

Administratorer