cyclingfreakInverted

SeierFitness inverted

SantaCruzBlackPromo

Information til alle motionister i Aarhus MTB.

Der er fortsat vintertræning for alle motionister på tirsdage og torsdag kl. 18.00, samt på søndage kl. 10.00. Alle træningspas har afgang fra klubhuset som vanligt. Vintertræningen køres i ad-hoc sammensatte grupper, uden planlagt og struktureret træning fra Motionsudvalgets side, og vi byder som altid velkommen til nye og gamle medlemmer.

Den formelle sæsonstart for motionsgruppen ligger efter den fælles klubtur til Slettestrand den 25. og 26. marts (tilmelding kan købes i shoppen her på siden), og første ”rigtige” træningsaften er således tirsdag den 28. marts. Fra denne dag kan du forvente planlagt, koordineret og struktureret træning hver tirsdag og torsdag, af et veloplagt frivilligt trænerteam.

På vegne af Motionsudvalget

Martin Ahler

Motion halvanden

Har du lyst til at træne i et fast team af motions MTB og gerne træne to gang om ugen samt en søndags tur så ofte som muligt.

Det er meningen vi træner to gang om uge tirsdag og torsdag begge dage kl. 18.00  og gerne suppleret med en køretur om søndagen. Målet er at samle en flok motionsnister, som har lyst til at have det sjovt på MTB, køre MTB løb, og turer rundt omkring i Danmark samt gider at flytter sig både fysiks og teknisk.

Hvad er kravet til dig?

Alle mellemmer af Aarhus MTB er velkommen uanset form. Målet er at vi hen over foråret kører os i form  motions tempo halvanden. 

Læs mere ...

Per Mai og Annemarie KnudsenOnsdag den 8. april starter Hyggeholdet. På Hyggeholdet fokuseres der på turkørsel i et tempo alle kan følge med i. Der køres på de store stier og de værste stigninger undgås.

Der startes fra klubhuset kl. 18 alle onsdage. Per Mai er turguide.

Jeg søger nogen som har lyst til at tage teten på Motion 1 og 2 engang i mellem. Det drejer sig om at være den som fortæller hvad der skal trænes og søge for at træningen bliver afviklet. Du skal altså ikke planlægge træningen, men blot sørge for at programmet bliver udført.

Du skal derfor kunne råbe en forsamling op og gerne kende skovens stier. Du kan altså være med til præge hvordan træningen skal afvikles og tage godt imod nye folk i klubben. Der vil løbende være kurser, hvor du får muligheden for at udvikle dig både som rytter og på det personlige plan.

Du vil indgå i en gruppe af ryttere, som afvikler vores træning tirsdag, torsdag og søndag. Du kan involvere dig på det niveau du selv har lyst til, og skal altså ikke påtage dig et bestemt antal træninger. 1 til 2 gange om måneden er et fint niveau.

For at afvikle en træning skal du IKKE være i super form, du skal IKKE være meget god teknisk, du skal IKKE vide alt om træning, du skal IKKE kunne reparere alt på en cykel. Hvis vi skal være en klub, der kan favne alle niveauer, har vi også brug for folk på alle niveauer til at afvikle træningen.

Hvis ovenstående har vækket din interesse, så kontakt mig på Facebook, på mail eller på telefon 20706897.

Så starter motion op lige så stille. Nogle har kørt hele vinteren, personligt har jeg faktisk stort set ikke siddet på cyklen. Jeg har talt med Alex Rothmann, som træner Motion 1 sammen med mig, og Peter Nørdam som træner Motion 2, om hvordan vi griber sæsonstarten an.

Vi er blevet enige om, at vi starter med at køre sporet tirsdag og torsdag indtil 15/3 stille og roligt, indtil vi får lidt kilometer i benene. På den måde har vi også en klar fornemmelse af, hvor opdelingen mellem Motion 1 og 2 skal være. Efter 15/3 vil motion 1 begynde at bruge begge ben :­)

Christian Madsen

Side 1 ud af 2

Næste træning motion 1

tirsdag 22-08-17 18:00: Motion 1 træning

Næste træning motion 2

tirsdag 22-08-17 18:00: Motion 2 træning

Træningsplan motion

August 2017
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Kontaktperson Motion

Motion 1 trænere

Motion 2 trænere

Gå til toppen