quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Et langt interval på en runde med 100 højdemeter.

Praktisk udførelse

Der køres ad sporet ud til parkeringspladsen ved Fugletårnet. Herfra køres der mod Fulden på Ny Moesgårdvej. For enden af Ny Moesgårdvej fortsættes ad grusvejen på den anden side af vejen. Der køres hele vejen af denne grusvej ned til Fulden. Her starter intervallet. 

Intervallet er at køre hele vejen tilbage op til Fugletårnet. Denne stigning er omkring 100 højdemeter. For at få en lidt mere interessant nedkørsel køres der ad Singletracket ned. Efter man krydser Giber Å køres der tilbage til starten i Fulden. Se eventuelt kortet. Der vil sikkert være nogen, som ikke kan finde vej fra Fugletårnet til Fulden. Derfor skal træneren samle op efter første opkørsel er gennemført og føre gruppen tilbage til Fulden. De der kender vejen kan selvfølge bare køre. Derved kan de der er hurtige og kender skoven nå en omgang mere end de andre.

Intervallet gentages 2-3 gange. Da det er en ret lang rundstrækning, skal det ikke forventes at nå ret meget mere i et træningspas.

Nedkørslen af Singletracket kan eventuelt køres med fokus på at holde gang i cyklen uden at træde. Det vil sige pumpe cyklen rundt og spare energien til opkørslen fra Fulden. 

Arrangementer

26apr
Harzen
torsdag kl.16:00 - søndag kl. 17:00
27maj
Randers MTB tur
søndag kl.10:00 - 15:00
17jun
Klubtur til Klosterheden
søndag kl.09:00 - 15:00
08jul
Klubtur til Saalbach (Østrig)
søndag kl.09:00 - søndag kl. 09:00
14jul
Klubtur til Tjekkiet
lørdag kl.09:00 - lørdag kl. 09:00

Login

Gå til toppen