quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Søndag d. 3/4 2016 bød på årets første licensløb. Løbet blev afholdt i Marienlundskoven i Kolding, som har ry for et højt teknisk niveau og nogle vilde nedkørsler.

Jeg selv har i vinter holdt mig nogenlunde igang med træning 2-3 gange i ugen, bl.a. med super onsdagstræning i Marselisborghallen, hvorfor jeg vovede pelsen og tilmeldte mig løbet med et endagslicens, og dermed mit første licensløb, med to års MTB erfaring i bagagen.

Skræmt af youtube videoer fra tidligere løb i Kolding, drager jeg og ML søndag morgen, med truende regndråber over os, mod Syd. Resten af klubben i bandbussen. Vi får heldigvis lov til at køre en prøverunde da vi ankommer, og er herefter ved godt mod. Ruten bød på lækre singletracks med en sværhedsgrad hvor de fleste kan være med, hvis man tager B-linjerne. Vi var heldige, for vejret holdt tørt, og det blev næsten lummert. Så efter løbet var jeg glad for at Oliver rådet/tvang mig til at køre i t-shirt.

Da starten går (sammen med herre C, U15, U17, D40 og H50) ligger jeg mig bagerst, da jeg ikke har de store forventingeninger og har erfaret at 1. runde generelt kan byde på lidt kø. Jeg ville hellere æde mig ind på de andre end at ligge i vejen.

Allerede efter første opkørsel møder jeg Michael Nicolajsen som jeg placerer mig foran inden vi skal ind på det snævre. Ved den fine rockgarden satser Michael og tager højre side i stenopsætningen, menes jeg selv tager linje B. Det er dog ikke en glad Michael jeg møder ved sammenfletningen, for jeg ligger stadig forrest (af os to) sorry Michael. I løbet af mine tre omgange får jeg indhentet 3 damer fra min klasse, og ender mod egne forventinger på en overraskende 3. Plads. Synes også at jeg vil nævne at klubkammerat ML Jørgensen (Pronghorn Racing) vinder klassen med flotte omgangstider.

I herrer B blev det til en rigtig ærgelig punktering for Peder Morsing som ellers lå rigtig godt i hans felt indtil en punktering. Eliterytterne gjorde en flot figur med Kasper Seiersen som bedst placeret fra Aarhus MTB. Hos H40 var Aarhus MTB repræsenteret med 4 startende. Desværre blev Lars Steffensen også slået ud med en punktering, og Niels List tror at "løbet er kørt" ved 4. Runde hvorfor han fejlagtigt ikke kører 5. Runde (en lærestreg til næste gang kalder han det selv). Alt i alt lyder det til at de 12 Aarhus MTB ryttere havde en fornuftig tur. Dog træls med to punkteringer på en dag hvor den hårde vintertræning skulle slippes løs.

 

 

Login

Træningstidspunkter

Tirsdage kl. 18:00    Motion, Sport, Kvinder, Trail
Onsdage kl. 17:30   Børn og Unge
Torsdage kl. 18:00   Motion, Sport
Søndage kl. 10:00   Motion, Sport

Træningen starter fra Observatoriestien 1 A

 

Instagram

Gå til toppen