quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

I november 2017 var der generalforsamling i klubben, og ved den lejlighed fejrede vi dem, der gør en ekstra indsats i klubben, dem der er med til at skabe vores klub og dem der er de ekstra gode klubkammerater.

Til årets generalforsamling skulle der kåres:

-          årets klubkammerat

-          årets frivillig

-          årets præstation

-          årets B&U’er

 

Årets klubkammerat i 2017

Vi vil også rigtig gerne hylde den gode klubånd, og personer der netop er med til at skabe denne hyggelige stemning.

Mette Verner

Mette er inkluderende og har i to år stået for kvindeturen til Slettestrand, hvilket er med til at give en god klubånd. Hun spørger altid interesseret ind til sine klubkammerater, og hendes altid gode humør smitter på andre.

 

Årets præstation i 2017

Michael Nikolajsen

 

Michael opnåede udtagelse til Master VM i cykel cross i år og de utallige førstepladser, bl.a. i DM for H70. Han er virkelig et forbillede for mange og hvis man bare er halvt så sej som ham, når man bliver 75, skal man være glad.

 

Vi som bestyrelse vil meget gerne sige et stort tak, til alle dem der i årets løb har givet en hånd med i forskellige sammenhænge. Uden frivillige som jer, så havde vi ikke en klub.

Årets frivillig i 2017

Kim Jensen

 

Kim er utrolig god til at styre et møde, så alle de relevante ting bliver taget op. Han er også god til at se tingene fra et større perspektiv. Hvis ikke det havde været for Kim havde møderne i motionsudvalget og i trænerregi slet ikke været lige så effektive og udbytterige.

 

Årets B&U’er:

Nikolaj Solsbæk

 

Nikolaj blev nr. 2 i første afdeling af kids ligaen og vandt resten og dermed samlet vinder af kids ligaen. Han blev nr. 3 i U13 til vores egen Marathon, vandt DCU løb i Hammer bakker. Kronen på værket må være Danmarksmesterskabet i U9. Nikolaj kommer altid til træning hvor han er en glad dreng.

 

Øvrige hædringer

Maja Lindvig

 

Der blev også udvist stor hæder til Maja for hendes kæmpe store arbejde i klubben igennem rigtig mange år. Maja er flyttet til Silkeborg og venter familieforøgelse i 2018. Derfor udtræder hun af bestyrelsen.

 

Login

Træningstidspunkter

Tirsdage kl. 18:00    Motion, Sport, Kvinder, Trail
Onsdage kl. 17:30   Børn og Unge
Torsdage kl. 18:00   Motion, Sport
Søndage kl. 10:00   Motion, Sport

Træningen starter fra Observatoriestien 1 A

 

Instagram

Gå til toppen