quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Aarhus MTBs licens afdelings elitehold er igen i år parat til, at give den gas i herre og dame A klassen. og vil sammen med resten af licens truppen vise Aarhus MTB fanerne, sæsonen igennem.

IMG 20160225 123053 002

Holdet består i år af Oliver, Camilla, Casper og Asger (se også de individuelle profiler længere nede.)
Elite udvalget har valgt at satse på disse ryttere, da de har en positiv og seriøs indstilling til deres egne evner, sporten og klubben, og vi mener at de alle er ryttere som har potentiale til at blive endnu bedre i de kommende år.

Oliver viste sidste år sit potentiale ved at tage sejren til DM i B klassen og kørte derudover i flot stabil sæson, og rykkede som forventet også op i A klasse.
Camilla og Casper havde hver især en hård sæson sidste år, da de begge var skadet i længere tid, men de har begge vist at de har et meget højt niveau, som vi forventer at se meget mere til i år.
Asger som er ny mand på holdet, har de sidste par år gennemgået en stabil opadgående udvikling, sidste år kørte han, på trods af hans store arbejde med sports træningen i klubben og studiet, en stabil sæson i A klassen og vi forventer at han i år kan fortsætte den flotte udvikling.

Med disse ryttere på holdet, har vi jo desværre også måtte skuffe to ryttere, som der ikke blev plads til på eliteholdet i år. Det betyder ikke, at udvalget ikke vil støtte disse to, men at vi har måtte tage et meget svært valg.

Artiklen opdateres løbende (forhåbentlig over weekenden...)

Login

Formand Licensudvalg

Gå til toppen