quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Hvis man har adgang til at skrive indhold til web-siden, så har man også adgang til at oprette begivenheder. Vælg "Opret begivenhed" under Forside menuen. Du skal være logget ind på siden og have adgang til at skrive indhold før menupunktet er synlig.

Menu

Der er mange muligheder for at sætte en begivenhed op. Det er vigtigst at få udfyldt titel, beskrivelse, dato og kategori. Start med at udfylde begivenhedens titel og beskrivelse.

Titel

Vælg herefter Kategori for begivenheden. Dette er meget vigtigt, da kategorien afgører hvor den bliver vist på web-siden. Vælges der Arrangementer (eller en af underkategorierne) vises begivenheden på forsiden. Vælges Sport, Motion eller Kvinder, så vises begivenheden i kalenderen for Sport, Motion eller Kvinder.

Kategori

Vælg derefter Kalender fanen. Her vælges Start- og Slutdato og Start- og Sluttidspunkt. Der kan også vælges "Ingen specifik sluttid, hvis det f.eks. er et heldagsarrangement og du kun ved hvornår begivenheden starter. Hvis der ikke kræves tilmeldning til begivenheden, så er du nu færdig og kan trykke Gem. Du kan altid gå ind og ændre noget på begivenheden efterfølgende.

Kalender

Hvis begivenheden kræver tilmelding, så gå til fanen "Indstilling for tilmelding". Vælg Ja ud for "Tillad deltagere at tilmelde sig". Vælg herefter hvormange der maksimalt kan deltage i begivenheden i "Kapacitet for begivenhed" og hvor stor ventelisten skal være i tilfælde af at det maksimale deltagerantal er nået i "Maks. størrelse på ventelisten".

Tilmelding

Login

Gå til toppen