quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

I Aarhus MTB bruger vi Facebook som en del af vores kommunikationsform. Læs om opdelingen med web-side, Facebook-gruppe og Facebook-side her: Aarhus MTB på nettet.

Login

Hvis du skal tilmelde dig til et arrangement eller skrive indhold til web-siden, skal du logge på først. Du kan logge på med dit Facebook-login eller dit Google-login. På den måde undgår vi, at du skal huske et helt nyt brugernavn og password bare til Aarhus MTB's web-side. Det er som udgangspunkt kun selve login'et, som deles med Facebook. Hvad du ellers foretager dig på siden, deles ikke automatisk med Facebook. Der er f.eks. ingen på Facebook, der kan se, at du lige har meldt dig til en klubtur til Slette strand.

Del en artikel

Hvis du har skrevet og gemt en artikel på web-siden, kan du vælge at dele den over på Aarhus MTB's Facebook-gruppe. Det bør du altid gøre, så alle medlemmer, uanset om de holder øje med web-siden eller Facebook, får nyheden:

FacebookDel

Når du trykket "Del", skal du derefter vælge, om artiklen skal deles på din egen tidslinje eller til en gruppe. Vælg gruppe og indtast Aarhus MTB. Tryk herefter "Del link".

FaceboolDelGruppe

Link til begivenheder

Når du har oprettet en begivenhed på web-siden, og gerne vil lave et link til denne på Facebook, skal du gøre det på en speciel måde. Hvis du bare laver en copy/paste af linket fra din browser til Facebook, så laver du et link til den side, hvor du redigerer begivenheden. Det har de fleste ikke adgang til så derfor vil de få en autorisationsfejl. Du skal derfor starte din browser i inkognito mode og finde arrangementet du netop har oprettet. Herefter kan du kopiere linket uden at det giver autorisationsfejl.

Del en kommentar

Når du skriver en kommentar til en artikel på web-siden, kan du sætte flueben i "Slå også indhold op på Facebook". Det betyder, at du linker til artiklen på din egen tidslinje sammen med din kommentar. Din kommentar bliver ikke vist i Aarhus MTB Facebook-gruppen.

FacebookKommentar

 

Login

Administratorer

Gå til toppen