quickpay hojmark

Energi Solution

SeierFitness inverted

Der køres ud til Gyvelhøj, lige efter vandposten ved campingpladsen. Her køres på 3 rundstrækninger, som udvides af flere omgange. Rundstrækningerne er alle en del af det officielle spor og der køres ikke på noget tidspunkt mod den officielle kørselsretning.

Fokus er på flow i cyklen på sporet ind mod byen. Altså Gyvelhøj, Flying Rocks og Picasso. Når der køres ud af sporet væk fra byen skal pulsen ned så der er fuld fokus på flow-stykket ind mod byen.

Der køres først omgange på Gyvelhøj. Det er en kort strækning, med få sving og et par forhindringer. Farten skal presses så meget som muligt rundt i svingene og sideknopperne på dækkene skal mærkes. Efter en række omgange samles vi igen.

Herefter udvides med Flying Rocks. Det vil sige denne del køres inklusiv Gyvelhøj. Fokus her er hoppet midt på Flying Rocks og venstresvinget i bunden af Flying Rocks. Sørg for at presse så meget fart gennem venstresvinget og brems inden svinget. Denne strækning køres 3-5 gange, så man kan nå at justere både fart og bremse fra gang til gang.

Til sidst udvides rundstrækning til Picasso. Der er yderligere et par sving, som kan køres med høj fart, men som kræver lidt justering før den sidder lige i skabet. Strækningen køres 3-5 runder.

Sørg for på alle rundstrækninger at have god afstand til både foran- og bagvedkørende. Det giver højere kvalitet i træningen. Brug strækningerne ud af sporet til at overhale eller lade dig falde tilbage i gruppen alt afhængig af form og evner.

Arrangementer

22nov
Ordinær generalforsamling
torsdag kl.19:00 - 22:00
25nov
Juleknas og klubkåringer
søndag kl.10:00 - 14:30
01dec
Julefrokost
lørdag kl.18:00 - 23:55

Login

Gå til toppen