Licens

Du tror måske at licensløb kun er for de virkelig hurtige, dem der træner rigtig mange timer om ugen, året rundt, i vind og vejr, men sådan er det heldigvis ikke, der er en klasse der passer til langt de fleste af os.

Til licensløb har du mulighed for at give den gas mod nogen, som er på samme niveau som dig selv, og du har mulighed for at få prøvet dine grænser af. Derudover er det er en sjov og spænderne måde at komme ud og prøve noget andet terræn på, og det er altid en super hyggelig dag når bandbussen ruller ud til løb i det danske sommerland.

Licens koster 800 kr. for alle fra U17 og opefter og 475 kr. fra U15 og ned. Hvis man er i tvivl om man ønsker at tegne licens, kan man starte med et klippekort (tre konkurrenceløb)

DCU og UCI løbene har fra 2014 indført et nyt tidstagningssystem, der betyder at du skal have fat i en chip, som kan bestilles igennem DCU's egen webshop. Det er samme chip der anvendes til cykelcross og landevejsløb.

Du tegner selv din licens og køber chip. Køb og læs mere via DCU

Tilbagebetaling af licens

Ved deltagelse og gennemførelse af min. 5 licensløb (MTB eller Cross), hvor ét af disse løb skal være et nationalt mesterskab tilbagebetaler klubben ens licens. Ved årets udgang sendes oversigt til klubbens kasserer, som tilbagefører beløbet.